شوالیه یو توپیا

میرزا محمد کاظمینی :در تحلیل سخنان اخیر محمود احمدی نژاد با عنوان"پاک ترین دولت تاریخ" در روز نوشت  خود نوشت:

پاک ترین دولت تاریخ ایران، دولت فعلی است. این سخنی است که"محمود احمدی نژاد"در سفر استانی خود به اردبیل بیان کرد. وی که هر از  چند گاهی با اظهار نظرهای جنجالی خود سوژه داغ رسانه ها می شود، بار دیگر با این سخنان، تعجب اهالی فن و کارشناسان را برانگیخت. از همان ابتدای تصدی بالاترین سمت اجرایی کشور، محمود احمدی نژاد، دولت خود را دولتی یگانه در عدالت محوری و پاک دستی خواند که جز مهرورزی سودایی در سر ندارد و آمده است تا رایحه خوش خدمت را به مردم بچشاند.

این یگانگی و برجستگی ادعایی فقط معطوف به رویکرد خود وی با چینش همکاران و نزدیکان حاضر در دولت نیست. او نه تنها تیم خود را مبری از هر عیب و خطایی می داند که با صراحت تمام،عملکرد بیست و چند ساله دولت های پس از انقلاب را زیر سوال می برد.از منظر او،کارگزاران دولت های پیشین،جملگی به بیراه رفته اند و هیچ دستاورد قابل توجهی نداشته اند.

در قاموس فکری احمدی نژاد، او شوالیه ای است که به جنگ تیرگی و تاریکی رفته و در مخیله خودآرمان شهری یوتوپیایی ترسیم کرده که همانندی ندارد،هم اوست که پاک ترین و خدمت گزار ترین دولت تاریخ را سامان داده و ملت های جهان در آرزوی چنین مجموعه بی همانندی انگشت حسرت بر دهان می گزند.

 

به هر روی در مقام سخن،هیچ کس خود را از تک و تا نمی اندازد و ادعای صحت و سلامت دارد اما، باید دید در عالم واقعیت و در بازخورد عملکردی چه کارنامه قابل ارجاعی را از خود به جای می گذارد.

اگر منتقدان و مخالفان دولت به موارد تخلف اشاره نموده و این دولت را به خاطر اشتباهاتش مــورد شماتت قرار می دادند، جای تامل و فقدان پذیرش بود اما، وقتی حامیان دو آتشه دولت در مجلس نیز به موارد متعددی از کج روی ها اشاره می کنند، دیگر چه جای دفاع باقی می ماند. اگر پرونده های فساد اخلاقی، سیاسی و اقتصادی که از سوی نمایندگان اصول گرا و یا رسانه های نزدیک به آنان درباره گروه انحرافی مطرح شده،لمحه ای ازصحت و سقم داشته باشد،عملکردهای صورت پذیرفته را می توان فاجعه بار و غیر قابل توجیه دانست. البته،این دوستان دیروز و منتقدان امروز تا آنجا که توانسته اند، میان شخص رئیس دولت و اطرافیان وی تمایز قایل شده اند و پای وی را به ماجرا باز نکرده اند اما، وقتی ایشان با وجود تمامی تذکرات و انذارها از حمایت قاطعانه و بدون فرو کاست دست نمی کشد،چه جای چنین استدلال های ناچسبی هست.

از سوی دیگر، اذهان عمومی با پرسشی بزرگ روبرو است و آن فقدان برخورد با متخلفان در هر جایگاه و پایگاه و با هر عقبه ای است.اتهامات گسترده ای مطرح شده که اگر این اتهامات بویی از واقعیت دارد،چرا متخلفان مورد بازخواست و سوال قرار نمی گیرد.

اگر هم اتهامات مطرح شده حقیقت ندارد، چرابا اتهام زنندگان برخورد نمی شود؟ چه ملاحظاتی در کار است که مردم از آن بی خبرند و غریبه انگاشته می شوند؟ آیا ادامه این روند به اعتماد عمومی خدشه ای سهمگین و غیر قابل جبران وارد نمی سازد؟

آیا جریان موسسه فاطمی و متهمان آن تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند؟

همانطور که در بالا اشاره شد، هر ایرانی وطن دوستی مایل است که مدعیان بیان شده درباره صحت و سلامت دولت با راستی قرین باشد، چرا که چه بخواهیم و نخواهیم همگی در یک ساختار کلی به سر می بریم و پیامدهای رفتاری دولت بر سرنوشت اکنون و فردای ما، تاثیر گذار است اما،آیا آنچه به عینه شاهدیم با این سخنان همخوانی دارد؟؟

نکته:

انشا ا... جریان اَختَلَسَ ـ یَختَلِسُ ـ اِختلاس دقیقا موشکافی گردد!!

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا